Benvolgudes Families,

la classe de 4rt ens envia el programa de les colònies en familias d’aquest any 2018. Ja estan obertes les inscripcions!(https://goo.gl/forms/RrK8C5JUuPwlCpKF2)

Podeu descarregar el fulletó amb el programa del cap de setmana i les fotos de la casa aquí. A sota, les informacions més rellevants i quotes.

Cap de setmana del 21 i 22 d’abril

Un centre de vacances en un entorn de mitja i alta muntanya

L’Alberg Mirador Port del Comte està situat al municipi de La Coma i la Pedra a la comarca del Solsonès i a peu de pistes de l’estació d’esquí alpí del Port del Comte , on podreu viure una experiència única en contacte amb un entorn de mitja i alta muntanya, on podreu gaudir d’unes activitats totalment adaptades en l’àmbit que ens envolta. Situat enmig d’un paratge de gran bellesa, dins d’una comarca encara verge i que comporta infinites possibilitats per a descobrir un entorn rural encara existent.

Ens trobem en un entorn de mitja muntanya que tant a l’hivern com a l’estiu ens permet fer diverses rutes per poder contemplar la gran bellesa dels seus paratges, i destacar que la comarca del Solsonès és una de les comarques més peculiars de Catalunya i molt desconeguda pels ulls dels visitants.

http://www.albergmirador.com/


Les Colònies

Dissabte 21 d’Abril
Hem pensat en començar el cap de setmana amb una visita al Zoo del Pirineu (opcional). L’arribada al Zoo pot ser a partir de les 10:00 h en que obre el parc i les activitats seran:

Espectacle de vol d’aus rapinyaires
Alguna vegada t’ha despentinat una òliba volant sobre el teu cap? Has acariciat a una guineu? L’activitat central del Zoo del Pirineu és l’exhibició d’aus rapinyaires en vol lliure. Gràcies a la ubicació privilegiada, els voltors i les àguiles salvatges tot sovint interrompen l’espectacle. Ens farien descompte de 2€/persona si son un grup gran (10€ / 5€).

Horari: 11:00 h                       Durada: 1 hora
Preu: 12€ adult / 7€ nen entre 3-12 anys (entrada al parc, exhibició de vol, visita guiada)

Visita guiada
Vols gaudir del món gairebé desconegut de la fauna salvatge? Al Zoo pots veure més de 50 espècies diferents. En trobaràs cartells amb explicacions al llarg del recorregut.
O vols participar en els nostres tallers, però no t’interessa l’espectacle de vol? L’entrada simple és una forma econòmica per participar en les activitats

Horari: 12:00 h                       Durada: 1/2 hora
Preu: inclòs en el preu de l’exhibició

Visita simple
Vols gaudir del món gairebé desconegut de la fauna salvatge? Al Zoo pots veure més de 50 espècies diferents. En trobaràs cartells amb explicacions al llarg del recorregut.
O vols participar en els nostres tallers, però no t’interessa l’espectacle de vol? L’entrada simple és una forma econòmica per participar en les activitats.

Horari: de 10:00 h a 19:00 h
Preu: 5€ adult / 3,50€ nen entre 3-12 anys

 

Activitat “Toca toca”
Apropa’t a la natura! Vols viure una experiència molt intensa amb els animals? Presumir davant dels teus amics i la teva família d’una foto on surts portant un ocell rapinyaire al guant? “Toca toca” és una activitat per a totes les edats. Una activitat que de ben segur posarà una rialla a la cara dels vostres petits exploradors!

Horari: 12:45 h                       Durada: 1/2 – 3/4 hora
Preu: 5€ (Hi ha límit de places!)

“Toca toca” té capacitat de 20 persones (en el cas de necessitat extrema poden entrar 25).

Un cop finalitzada l’activitat, anirem a la zona de pícnic per dinar tots plegats (S’ha de portar el dinar de casa). Després de dinar i jugar una estona, anirem cap a l’Alberg Mirador Port del Comte on entrarem a partir de les 16:00 h i berenarem tots junts (17:30h). S’ha de portar el berenar de casa.

Després de berenar gaudirem de les instal·lacions de l’Alberg Mirador  Port del Comte:

  • Piscina coberta climatitzada d’ús exclusiu per a clients (obligatori l’ús de casquet de bany)
  • 2 sales de jocs per a activitats recreatives i d’oci
  • Camp de Fútbol
  • 2 Camps de Bàsquet

A les 20h anirem a sopar i després gaudirem d’una nit de jocs per a nens organitzats pels monitors de l’Alberg Mirador Port del Comte.

 

Diumenge 21

Al matí esmorzarem a les 9h i després gaudirem d’una excursió per la zona on gaudirem d’unes vistes fantàstiques o una excursió a Les Fonts del Cardener per qui vulgui. Les trobarem a 1 km del poble de la Coma (el Solsonès), per la carretera en direcció a Tuixén.

Preus

Pensió completa a la l’Alberg Mirador Port del Comte (sopar de dissabte i esmorzar i dinar del diumenge i allotjament d’una nit) més activitat de nit per els nens i festa de comiat (disco) els nens menors de 3 anys hauran d’anar acompanyats dels pares:

  • Nens de 2 anys: 14,50€
  • Nens (3 a 14 anys): 28,75€
  • Adults: 36,90€

Teniu de temps per fer el pagament i la inscripció fins el 31 de Març de 2018.
Es prega pagar per separat les sortides. 
S’ha d’avisar de les intoleràncies alimentàries, per tal d’organitzar els menús al Mirador Port del Comte.

Inscripcions a: https://goo.gl/forms/RrK8C5JUuPwlCpKF2

El pagament el feu al compte corrent ES23 0081 1724 52 0001070613

Quan feu la transferència us demanarà la següent informació:

  • Beneficiari: AFA Escola Casas
  • Concepte: Colònies amb el nom i cognom que consti en el formulari d’inscripció

En cas que no pugueu omplir el formulari web, podeu demanar el formulari versió paper a la Secretaria de l’AFA.

Salutacions,

Afa Escola Casas