Un any més l’Escola Casas ha tingut l’honor de obrir les seves portes per a rebre Ses Majestats els Reis d’Orient. Tot i la multitud de compromisos que tenen en aquestes dates nadalenques, els reis Melcior, Gaspar i Baltasar han volgut tornar a visitar-nos!

Va ser a les cinc de la tarda que Ses Majestats entraven al nostre pati guarnit, acompanyats per les seves comitives, els Patges reials, i van seure als seus trons per rebre els desitjos de tots els nens i nenes que van voler apropar-s’hi. El gran esdeveniment va estar ple de màgia: la pròpia màgia enlluernadora dels Reis, però també la màgia de la col·laboració, organització…de “fer pinya” que aconsegueix, any rere any, transformar l’escola en un autèntica Festa de Reis, plena d’ il·lusió. Així, els nostres nens i nenes de l’escola van tenir la sort de poder saludar al seu Rei preferit i poder compartir els desitjos mes bonics.

reis20163

Seguint la comitiva reial, nadales interpretades per pares artistes van acompanyar el berenar nadalenc i, finalment, un espectacle de colors, sentiments i sons -que també animava a participar- tancava una gran festa protagonitzada per ses Majestats Els Reis d’Orient, però també dedicada a les famílies d’aquesta escola. I es que el naixement de comissions, l’organització i participació, el treure temps d’on no hi ha,  fan possible que la visita dels Reis d’orient a la nostra escola es repeteixi cada any.

Benvinguts Reis d’Orient!