Benvolgudes famílies,

Us informem que el passat 28 de setembre, el Departament d’Ensenyament va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, la Resolució ENS/2172/2016, de 13 de setembre, per la qual s’estableix el calendari del procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics.

Segons la Resolució ENS/2172/2016, el procés electoral en els centres públics i privats sostinguts amb fons públics s’ha de desenvolupar d’acord amb el Decret 102/2010, de 3 d’agost, d’autonomia de centres educatius, i s’ha d’ajustar, en tots els centres, al calendari següent:

  1. Inici del procés: a partir del dia 7 de novembre de 2016.
  2. Constitució de les meses electorals: abans del dia 16 de novembre de 2016.
  3. Votacions: entre els dies 28 de novembre i 2 de desembre de 2016, ambdós inclosos. Constitució del consell escolar i presa de possessió dels seus membres: abans del dia 22 de desembre de 2016.

Des del bloc us recomanem baixar-vos  la dita Resolució i/o la Guia pràctica sobre Consells Escolars de Centre que ha publicat la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya. Aquesta Guia explica entre altres qüestions quines són les funcions del Consell, la seva composició i el seu funcionament.

Us animem a participar-hi activament, sigui presentant la vostra candidatura o escollint la persona que penseu que us pot representar dins aquest òrgan de participació de l’escola.

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès. Salutacions,