Si no ho sabeu per altres mitjans , us informem que el mercat solidari d’enguany  tindrà lloc ell 28 i 29 de maig al Parc del Clot.

Reproduïm el contingut de la carta de la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa on s’expliquen els objectius i la història del Mercat solidari que enguany arribarà a la 17a edició.

I, , volem que hi participis…

Barcelona, 4 d’abril de 2016

Benvolguts/des ,

Els voldríem fer arribar la informació corresponent al Mercat Solidari del Clot-Camp de l’Arpa. Aquesta iniciativa es celebra cada any al mes de maig en el marc de les Festes de Primavera d’aquest barri i enguany serà la XVII a edició. L’objectiu es celebrar una festa per finançar un projecte de solidaritat en el que les entitats del barri i persones individuals treballen conjuntament per assolir l’èxit de cadascuna de les convocatòries. Aquest serà el tercer any que els fons recaptats es destinaran, donat la situació de crisi que estem patint, als infants del Clot – Camp de l’Arpa.

 Amb la recaptació de l’edició passada 2015, d’un import de 6.014,28€ s’han beneficiat 59 famílies del barri amb un total de 93 infants. La gestió de l’adjudicació ha estat tutelada pels Serveis Socials del Clot Camp de l’Arpa amb la col·laboració de les direccions de les escoles… cliqueu per baixar-vos la carta sencera