El passat dissabte 19 de desembre vam gaudir d’una tarda de plena d’il·lusió. Vam poder rebre a la nostra escola a SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT. Quina emoció poder entregar de les cartes, escoltar els consells màgics i explicar al nostre Rei preferit com ens hem portar de bé tot aquest any i sobretot fer-nos fotografies amb ell.

També hem gaudit d’una gran festa amb una actuació del tot musical per a petits i grans; hem berenat i gaudit de les postres que les famílies hem portat.

Per tot plegat la  Junta de l’AMPA  vol agrair a la Comissió Organitzadora de la Festa de Reis de l’Escola Casas -famílies de nens i nenes de l’etapa d’Educació Infantil, liderat pels pares i mares de P5- ; a tots i totes els que veu ajudar divendres al vespre  a guarnir l’escola i dissabte a deixar-la llista per les eleccions del diumenge.

A tots aquells i aquelles que vau ajudar durant l’acte I EN DEFINITIVA A TOTES I A TOTS ELS PARTICIPANTS, LA COOPERACIÓ REBUDA I L’ENTUSIASME MOSTRAT EN EL DECURS DE LA TARDA QUE HA CONFORMAT LA FESTA D’ENTREGA DE LES CARTES ALS REIS D’ORIENT 2015-2016. 

Mercès a totes i a tots, aquesta celebració ha estat DE NOU un èxit, per la qual cosa ho volem compartir amb vosaltres.

MOLTES GRÀCIES!

LA MÀGIA I LA IL·LUSIÓ DELS NOSTRES INFANTS  ÉS EL MILLOR REGAL

FullSizeRender (1)

FullSizeRender (2)

FullSizeRender 1