Dissabte 20 de desembre vam poder gaudir d’una tarda de somni gràcies la presència de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT a la nostra escola. Vam poder fer l’entrega de les cartes, fer-nos fotografies amb ells i gaudir d’una gran festa amb postres boníssims, una actuació divertidíssima,… junt amb els nostres amics i amigues, i les nostres famílies.

Per tot això la  Junta de l’AMPA  vol agrair a la Comissió Organitzadora de la Festa de Reis de l’Escola Casas -famílies de nens i nenes de l’EI, liderat pels pares i mares de P5- ; a tots i totes els que veu ajudar divendres al vespre  a guarnir l’escola i dissabte a recollir, netejar i endreçar tots els espais utilitzats; a les persones que van comprar, que van contactar i contractar una ACTUACIÓ TAN MÀGICA; a aquells que van ajudar als Reis D’Orient durant tot l’acte; a totes les persones que van voler compartir amb tots nosaltres postres tan dolços i bons; I EN DEFINITIVA A TOTES I A TOTS ELS PARTICIPANTS, LA COOPERACIÓ REBUDA I L’ENTUSIASME MOSTRAT EN EL DECURS DE L’ACTE QUE HA CONFORMAT LA FESTA D’ENTREGA DE LES CARTES ALS REIS D’ORIENT 2014-2015.

Mercès a totes i a tots, aquesta celebració ha estat un èxit, per la qual cosa volem compartir-ho amb vosaltres. MOLTES GRÀCIES!

LA MÀGIA I LA IL·LUSIÓ DELS NOSTRES INFANTS  ÉS EL MILLOR REGAL.

P1120247

Ses Majestats

P1120253

L’actuació

P1120257La festa