Els Reis Mags ja s’apropen a l’Escola Casas!!

El proper dissabte 20 de desembre a les 16.40h, arribaran a l’escola per recollir totes les vostres cartes. Heu de ser molt puntuals.

Després de la recollida de cartes, compartirem tots plegats un berenar dolç, salat i molt nadalenc.

Com ja és tradició, convidem a tots els pares i les mares, a portar pastissos casolans o qualsevol altre àpat, dolç o salat. Animem, molt especialment, a tots els que procediu d’altres cultures, a compartir els plats típic de la vostra terra amb nosaltres. D’aquesta manera, tots i totes gaudirem del famós berenar, que sens dubte, i any rere any fa les delícies de grans i petits.

I ja per acabar aquesta tarda plena d’emocions……gaudirem d’una magnífica actuació infantil, que farà que tota la mainada s’ho passi d’allò més bé.

Molt important!!!!!.…. El divendres 19 a partir de les 17h hem de guarnir l’escola i posar-la ben maca i per això ens cal molt ajuda.

Fem una crida a tots el pares i les mares, per a què veniu a fer un cop de mà.

Si us plau, en la mesura del possible, no porteu la canalla.

Per tal de recaptar diners per a les colònies de final d’etapa, les famílies de cinquè prepararan unes paradetes al pati on es vendran manualitats nadalenques fetes a mà i també números per la rifa d’una panera que es sortejarà el mateix dia 20.

Moltes gràcies,

Us hi esperem!!!!!!!!!!!!!!!!