Com cada any, els tres Reis d’Orient han vingut a l’Escola Casas per recollir, en persona, les cartes dels alumnes . Tot i ser temps de crisis, enguany han vingut tres patges, un per cada rei.

També com sempre, la rebuda a ses majestats, les d’Orient, ha estat espectacular. No ha faltat la decoració adient, l’escenari, els trons (sense jocs) i els pastissos aportats pels pares. Menció especial al pastís de formatge per part de la redacció del bloc.

Per acabar de rematar-ho, Mundo Mandarina va concloure l’acte amb una mica de màgia que sempre va bé.

reis2013

Felicitacions rebudes:

Des de les diferents Comissions de la Festa de Reis ens demanen que us traslladem l’agraïment per la vostre col·laboració, sense la que seria impossible fer una festa com aquesta. Moltes gràcies per la vostra ajuda amb el muntatge de la decoració, repartiment de taules, per haver-nos ofert un tastet impresionant de pastissos, per portar a Ses Majestats i per l’ajuda per a que tot tornés a la normalitat desprès de la festa.
Des de la Junta de l’Ampa també volem agrair als pares i mares organitzadors/ores de la classe de P5 ja que sense la seva empenta no hagués estat possible tenir el millor regal de tots, veure la ilusió i emoció a la cara dels nostres nens i nenes.
Salut,

AMPA Escola Casas

::

Volia donar les gràcies a tots els que heu colaborat perque hagi pogut ser possible la festa de Reis, sense la participació i l’ajuda de pares i mares de l’escola, no només els que veu participar de P5, sinó també als pares d’altres cursos els quals no tenien la “obligació” de participar-hi i ho han fet.
Els somriures dels nens ha estat el millor regal.

E.G.